Forbedre din digitale arbejdsplads med Modern workplace

At arbejde online og med digitale værktøjer er for mange en del af den daglige arbejdsgang. De er med til at hjælpe os med at udføre vores arbejde mere informeret og effektivt. Antallet af digitale værktøjer er steget markant de seneste par i takt med deres fremgang og øget integration i vores daglige liv.

Denne udvikling har sat præg på den digitale arbejdsplads på både på godt og ondt. Oftest betyder et hav af forskellige løsninger, at landskabet er blevet mere kompliceret. Som slutbruger kan det hurtigt blive uoverskueligt at skulle finde de rigtige løsninger til ens behov.

Befinder du dig i samme situation som i ovenstående eller måske i et lignende scenarie, er der heldigvis lys og håb forude.

Tag et kig tilbage

Når det kommer til at vælge løsninger, gælder mange af de samme regler som ved valg af andre løsninger. Du bør her kigge på din nuværende situation og dine aktuelle behov. Det er nemlig ikke altid, at du nødvendigvis har brug for nøjagtigt de samme løsninger som andre folk har.

Eksempelvis vil det dyreste og nyeste ERP-system ikke være til gavn for dig, hvis du kan bruger 10% af dets funktioner. Derfor bør du vælge relevant og ud fra aktuelle behov, da du ellers kan risikere at betale for løsninger, som du ikke bruger.

Når det så er sagt, bør du tage kig på:

  • Dit nuværende dokumenthåndterings programmer
  • Kommunikationskanal (mailklienter, konferenceopkalds tjenester mv.)
  • IT-sikkerhed
  • Samarbejde platforme (steder hvor dig og dine kollegaer kan arbejde sammen digitalt)

Slå flere fluer med et smæk med Modern Workplace

I nogle kan du ende i en situation, hvor selv efter, at du har afklaret dine behov og fundet frem til potentielle løsninger, ender med at stå med et væld af forskellige løsninger til hvert enkelt behov. Det kan sætte dig i en lige så kompliceret situation som før – og muligvis også en dyrere, da hver løsning ikke nødvendigvis er forbundet eller tilknyttet hinanden.

I sådan et scenarie kan det være meget behjælpeligt, at du slår flere af løsningerne samme under samme tag. En sådan løsning er Modern Workplace fra Solvo IT.

Hvad er Modern Workplace?

I bund og grund er Modern Workplace en samling af en række Microsoft teknologier, som til sammen er med til at udgøre morgens dagens digitale arbejdsplads. Ved at samle de forskellige løsninger i samme ”pakke”, kan du opleve en mere strømlinet drift, bedre samarbejde mellem kollegaer og effektivt.

Der er her tale om følgende teknologier:

  • Office 365
  • Cloud Management Gateway
  • Intune Adgangskontrol
  • Windows Autopilot
  • Co-Management

Tilsammen udgør ovenstående en effektfuld løsning af en samlet pakke. Du vil nemlig få dækket de mest gængse behov for virksomhedens online drift.