Dræner varmen din energi?

Den rammer de fleste af os; ugideligheden og den manglende arbejdsmotivation og koncentration, når sommervarmen er på sit højeste. Vi kan gå hen og blive stressede og irriterede, når ikke der er et behageligt indeklima. En stabil rumtemperatur er afgørende, når du skal præstere på jobbet eller bare være tilpas og afslappet i forbindelse med daglige gøremål derhjemme.

Er lokalet for varmt eller koldt, er der større risiko for at lave fejl, da din krop er på overarbejde, hvilket i sidste ende kan koste virksomheden dyrt. Vi er blot mennesker, og fejl kan naturligvis ikke undgås, men de skulle nødig være forårsaget af dårligt indeklima. Der skulle helst heller ikke overlades opgavepunkler til kolleger fordi, du som ansat får sygefravær på grund af ringe luftcirkulation og en temperatur, der enten ligger for højt eller lavt.

Skab det rette klima i din bolig

Heldigvis er der ingen grund til at få sved på panden, hvis ikke der er en fancy aircondition i boligen eller på arbejdspladsen. Et regulært airconditionanlæg er immervæk en større investering, og kræver i de fleste tilfælde håndværkerassistance til føring af rør og kabler. Omvendt er en bordventilator ikke altid tilstrækkeligt, når der er hedebølge, selvom de i de situationer ofte bliver revet ned ad hylderne.

Skal du have et prisvenligt og fleksibelt alternativ, er det værd at kigge nærmere på et mobilt køleanlæg. Her er tale om flytbare køle- og varmeenheder, som du selv kan transportere rundt efter behov, da de er på hjul. Modellerne fra bl.a. Thermex og :hager kræver eksempelvis ingen teknisk kompetence, du skal blot tilslutte dem til stikkontakten samt sørge for en smal vinduesåbning eller et hul i væggen til afløbsslangen. Opsætning og placering er heller ikke raketvidenskab – der skal bare være en vis afstand til vægge og omgivelser, så du får det optimale udbytte af anlægget. Luft eller varme skal kunne cirkulere frit.

Mobile anlæg med respekt for dig og arbejdsmiljøet

Er man opvokset ved kysten eller Limfjorden, vil den barske natur give en god forståelse for hvilken påklædning der kræves for at gåturen ved vandet føles rar. Hos Thermex tænkes den komfort ind i produkterne, så du ikke skal opleve skam over svedige skjorteærmer i forhold til sociale normer. Overgangsalder eller høj luftfugtighed må aldrig blive til gene eller en byrde i dit arbejde – hverken ude eller hjemme. SuperCooler VII er brugbar til affugtning af mindre lokaler på alle tidspunkter af året.

Arbejdsform og personlige behov kan ligesom vejret variere i løbet af døgnets 24 timer. Af den grund kan du tilpasse start og stop-tidspunkt ved hjælp af en timerfunktion. Det mobile klimaanlæg er med sin beskedne størrelse ideel til effektiv nedkøling af dit sommerhus, hvor du typisk kun opholder dig i perioder og det måske ikke giver økonomisk mening med en fastinstalleret løsning. Har de tyske turister forelsket sig i netop din sommerresidens, vil de med al sandsynlighed nyde godt af det brugervenlige varmepumpe- og kølesystem Haier fra hjemlandet. I dette fås stor køle- og varmekapacitet med relativt lavt strømforbrug og et display, der kan læses af alle.