Ladcykel med el: så får du medvind på cykelstien

Elcykler oplever i disse år en fantastisk stor popularitet, og det er der såmænd en masse gode grunde til. men vidste du egentlig, at du udover almindelige elcykler også kan få dig en ladcykel med el? En ladcykel med el er nemlig et vaskeægte alternativ til bilen

Hvordan er en ladcykel med el designet?

Som navnet antyder, så kommer denne elcykel med en praktisk kasse indbygget. Faktisk er der tale om en boks i en rigtig rummelig størrelse, der gør det nemt at transportere både hunden, børnene og et par indkøbsposer på én og samme tid. Der hvor en ladcykel med el adskiller sig fra langt de fleste elcykler på markedet er, at den typisk er designet med tre hjul – for at kunne klare al den ekstra vægt, og give større stabilitet under kørslen. Denne type elcykel vil typisk have ladet siddende forrest på cyklen.

Miljø og motion

På fuldstændigt samme måde som almindelige elcykler, så er en ladcykel med el en betydeligt mere miljøvenlig løsning end f.eks. en bil. Ved at bruge din elcykel, så vil du nu efterlade langt grønnere fodspor, hvilket naturligvis kommer os alle sammen til gode i det lange løb. Desuden får du faktisk også en god portion motion og frisk luft med i handlen, når du vælger en ladcykel med el. For selvom cyklen kommer med en motor, så er det nemlig usandsynligt at du vil anvende den under hele cykelturen. Der er med andre ord tale om en dobbelt gevinst, når du vælger en ladcykel med el – nemlig mindre forurening og en masse sund motion.

Plads til det hele

Uanset om du har brug for et pålideligt køretøj til at droppe ungerne af i børnehaven eller måske til at tage hunden med dig på farten, så vil en ladcykel med el være det helt oplagte valg. Og især hvis du er bosat i en af landets større byer kan denne type være en rigtigt god løsning. Der er jo ikke den helt store fordel ved at stå med hænderne fulæde af indkøbsposer i bussen, hvis man kan undgå alt dette ved blot at skifte transportmiddel – og komme alle poserne i ladet.

En ladcykel med el er først og fremmest et sjovt køretøj

På trods af den ekstra plads man får med en elcykel med lad, så er der nemlig en yderligere fordel ved at vælge en ladcykel med el. Det er nemlig en rigtigt behagelig og sjov oplevelse at køre på denne type elcykel. Der er nemlig ikke meget der slår følelsen af at sidde højt oppe på cyklen, og lade den indbyggede motor give en hjælpende hånd med på vejen.

Konklusion

En ladcykel med el er således et perfekt valg til folk, der ønsker at droppe bilen eller den gammeldags cykel. Og med den indbyggede kasse, samtidigt at give sig selv mulighed for at kunne transportere en hel del ekstra vægt – om der så er tale om ekstra personer, dyr eller måske ens hverdagsindkøb. Hvis du endnu ikke skulle være blevet overbevist, så vil dette uden tvivl ændre sig efter du har klikket dig videre her.