Invester i dine fødder og få et livslangt afkast

Dine fødder er en ofte overset del af kroppen og det giver ikke mening, for dine fødder bærer dig igennem livet og de bør gøre dette under de bedste vilkår. At man køber sko, der giver fødderne disse gode vilkår, er ikke uhørt. Men at man derimod også skænker valget af sokker en tanke, er derimod noget de færreste har prøvet og gør. Men dette er forkert og noget, vi med denne artikel prøver at lave om på.

Det skal være fortid at de kære fødder blot skal traves ihjel og utaknemmeligt bære dig afsted. Disse smukke skabninger, der med sine fine små tæer og store fundament af en hæl, glædeligt tager mange tusinde stød dagligt, således du kan nå dine mål. De har fortjent al den kærlighed de overhovedet kan få. Ud over et par gode sko, der giver dem de bedste forudsætninger for at få dig sikkert fra A til B, har de også fortjent at de køber dem nogle lækre sokker.

Men hvad er lækre sokker?

Bliv ikke ked af det eller skamfuld, hvis du ikke med det samme ved, hvad der menes med lækre sokker. Du er ikke alene. Faktisk er der meget få mennesker, der ved hvad det vil sige at forkæle sine fødder med lækre sokker. Men fortvivl ej – du læser jo med her og det betyder at du er åben for at give dine fødder et bedre og dermed længere liv. Det betyder at du er indstillet på at dine fødder skal fragte dig trygt og sikkert igennem den resterende del af dit liv. Og det er godt!

Bambus, bambus og atter bambus

Du har måske hørt om bambus og det er der en god grund til. Bambus er nogle intelligente små fibre, der er som skabt til dine fødder. De formår at gøre tekstiler både blødere og sundere for dine fødder og dermed også dig.

Har du tidligere prøvet bambussokker uden at blive videre imponeret, så har du sandsynligvis prøvet nogle sokker med får lavt et indhold af bambus. Det er nemlig sådan, at når bambussokker produceres med for lidt bambus – så er det ens betydende med at de bliver mindre bløde og ligeledes mister de øvrige fordele ved bambus. Det kan derfor godt betale sig at give bambus en chance til, men med bambussokker i en god kvalitet som er lavet med et højt indhold af bambus. Brug som en tommelfingerregel, at sokkerne skal indeholde mindst 65% bambus og gerne mere.

De bedste bambussokker kan fås med helt op til 90% bambus, men her er det uhyre vigtigt at man kender sin leverandør, da der findes sokker af tvivlsom kvalitet. Køb derfor dine sokker hos en specialist, der kun sælger sokker.