Vesterhavspark: Opskriften på det perfekte sommerhus?

Der er mange veje til det perfekte sommerhus, og det kan også være en lang og sej kamp at finde det sommerhus, der passer bedst til dig og din familie. Men hos Vesterhavspark, der grænser op til Nationalpark Thy og med beliggenhed tæt ved den charmerende by Nørre Vorupør, har du muligheden for at opfylde dine sommerhusdrømme.

Vesterhavspark tilbyder en unik beliggenhed

Hos Vesterhavspark finder du lige nu naturgrunde til salg, der kan være med at få dine sommerhusdrømme til at blive til virkelighed. Vesterhavsparks byggegrunde i Thy ligger nemlig med Nationalpark Thy som nabo og tæt ved klitfredningslinjen. Det betyder, at du ikke kan finde en lignende placering noget andet sted i Danmark.

Derudover har du muligheden for at få nogle helt enestående naturoplevelser i din baghave, fordi det ikke tager lang tid at komme til Nationalpark Thy fra grundene hos Vesterhavspark. Hos Nationalpark Thy kan du opleve rigtig mange forskellige dyr som for eksempel trane, krondyr, spættet sæl, havørn og oddere. Dyrene kan du opleve fra de mange veje og stier, der er i nationalparken, så du kan for eksempel gå en god lang vandretur uden problemer. Derudover kan du ved søerne i Nationalpark Thy, hvor mange af dem faktisk er nogle af de reneste søer i Danmark, finde sjældne arter af planter.

Nyd godt af lokalt bymiljø og action ved Cold Hawaii

Grundene hos Vesterhavspark byder på mere end bare storslået natur. For eksempel kan du også få masser af action ved vandet, da Vesterhavspark også er tæt ved Cold Hawaii. Hjertet af Cold Hawaii er i Klitmøller, hvor der hvert år afholdes surfkonkurrencer, og du kan selvfølgelig også selv prøve kræfter med de store bølger langs den lange kyststrækning.

Det lokale bymiljø kan helt sikkert også skrives på listen over ting, der gør forholdene ved Vesterhavspark til grobund for det perfekte sommerhus. Vesterhavspark ligger nemlig ved byen Nørre Vorupør, der har en lang tradition for fiskeri, som byen stadig bærer præg af i dag. Om sommeren summer byen af liv, når turister og sommerhusgæster stimler til byen for at få stemningen af badeby på den jyske vestkyst.

Mulighed for at bygge det perfekte sommerhus

Med en naturgrund til salg hos Vesterhavspark har du muligheden for at bygge lige det sommerhus, du gerne vil have. Det er faktisk din mulighed for at bygge det perfekte sommerhus, fordi du selv kan være med til at bestemme størrelse, udformning, materialer og inventar. Du kan på den måde også være med til at bestemme, hvordan din og familiens ferier skal se ud mange år fremover, og hvordan huset skal se ud for at være bedst til at danne rammerne for jeres fritid.

Vil du vide mere om grundene hos Vesterhavspark, så kan du læse meget mere om dem på vesterhavspark.dk. På siden kan du også finde ud af mere om området ved Vesterhavspark samt se en oversigt over, hvilke grunde der stadig er tilgængelige, så du kan bygge det perfekte sommerhus.