Tavle-Guide: De 5 forskellige tavletyper

En tavle er super god til planlægning og til at skabe overblik, så det kan være en rigtig god idé med en form for tavle på kontoret, der kan hjælpe i dagligdagen. Men der findes mange forskellige typer af tavler, og det kan være svært at finde ud af, hvilken tavle du skal vælge. Derfor får du her overblik over 5 forskellige tavletyper.

1. Kridttavle til menuer

De fleste kender den klassiske kridttavle fra folkeskoletiden. Den velkendte sorte eller grønne baggrund og lyden af kridtet, der skrider henover tavlen kan nok sende de fleste tilbage i minderne til tiden på skolebænken. Men en kridttavle kan også bruges som menukort på en restaurant, især med en flot ramme i træ eller guld. Hos display.dk kan du finde et bredt udvalg af kridttavler i forskellige udformninger, så der er helt sikkert også en, der passer til dig.

2. Nem whiteboard tavle til at skabe overblik

Whiteboard tavler er efterhånden ret udbredte på kontorer og arbejdspladser rundt omkring, og de er også enormt praktiske at bruge i hverdagen. De kan både bruges i mødelokaler til at skrive punkter op undervejs eller gøre dagsordenen overskuelig for alle, til at planlægge fælles arbejdsindsatser, til at projektere på og meget mere. Det afhænger bare af, hvilken type whiteboard tavle du vælger, og der findes rigtig mange forskellige.

3. Opslagstavler til forskellige ophæng

På et kontor eller andre former for arbejdspladser kan det være nødvendigt at hænge opslag op engang imellem, og der kan du bruge en opslagstavle. Denne type tavle findes i flere forskellige versioner, for eksempel hvor de er lavet af kork eller med stof, så du kan vælge den i flere forskellige farver, alt efter hvad der passer til dig.

4. Flipover tavle til præsentationer

Skal du tegne meget under en præsentation og eventuelt forberede nogle tegninger på forhånd, så kan en tavle til flipover være en rigtig smart løsning. Du kan nemlig let forberede dine tegninger på forhånd ved at bruge flipoverpapiret, og når det så er tid til din præsentation, så hænger du blot papiret på tavlen.

5. Klassisk kridttavle på kontoret

Er du til old-school løsninger, kan du også vælge en helt klassisk skoletavle eller kridttavle til kontoret – og du kan både få en model, der hænger fast på væggen, eller du kan vælge en model på stativ med hjul, så du let kan tage din tavle med rundt efter behov.

På display.dk finder du et stort udvalg af forskellige tavler, blandt andet de fem der er nævnt her. De fleste af tavlerne kommer i forskellige størrelser og i forskellige designs, så du kan vælge den løsning, der passer allerbedst til din arbejdsplads, og du kan også blande tavlerne, hvis det giver bedre mening for dig og dit arbejde. Display.dk tilbyder også forskelligt tilbehør til tavlerne, så du ikke mangler penne, renseudstyr eller andet. Er du klar til at finde din nye tavle til kontoret, kan du lave køb af tavler her.

Posted in B2B