Støvsugerpose-Guide: Find den rette støvsugerpose til din støvsuger

Det kan være rigtig irriterende at stå midt i rengøringen og pludselig opdage, at støvsugerposen er fyldt, og der ikke er flere i skabet, så du kan skifte den. Derfor er det en god idé altid at have et lille lager af den rette model støvsugerpose liggende, så du ikke behøver stoppe din rengøring midt i det hele. Men hvordan finder du den rette støvsugerpose? Få svaret her.

Nemt at se om en støvsugerpose passer

Det er faktisk meget simpelt at finde ud af, hvilken type støvsugerpose der passer til lige netop din støvsuger. Du skal blot bruge modelnummeret, og det finder du oftest på bagsiden af din støvsuger. Når du har det nummer, kan du for eksempel på sikkerhedsgiganten.dk skrive modelnummeret, og så dukker de støvsugerposer op, som passer til lige præcis din støvsuger. For at være helt sikker, kan du også sammenligne billedet af støvsugerposen med den støvsugerpose, der sidder i din støvsuger. Du kan kigge på det papstykke eller plaststykke, der sørger for at holde din støvsugerpose på plads, og hvis papstykket eller plaststykket på billedet matcher det papstykke eller plaststykke, der er i din støvsuger, så ved du, at du har fundet den rette støvsugerpose.

En støvsugerpose kan fås i papir eller mikrofiber

Førhen blev alle støvsugerposer lavet af papir, men i dag er størstedelen lavet af mikrofiber. Materialet er blevet skiftet, fordi du kan få plads til mere støv og skidt i en støvsugerpose lavet af mikrofiber end i en af papir. Det betyder også, at du ikke behøver at skifte din støvsugerpose nær så tit, og du kan derfor gøre rent i længere tid uden at blive generet af at skulle stoppe midt i det hele. Poserne er også bedre til at filtrere, da de kan filtrere 98% af alle skadelige mikropartikler og pollen. Desuden kan din støvsuger også bedre trække luft gennem mikrofiber, når din støvsugerpose er ved at være fyldt, så du får en bedre sugeevne, selvom du snart skal skifte støvsugerpose.

Hos SikkerhedsGiganten kan du finde mange forskellige støvsugerposer lavet af både mikrofiber og papir, så uanset hvilken type din støvsuger skal bruge, kan du finde en model, der passer.

Vælg den rette kvalitet af støvsugerpose

Når du køber støvsugerposer, kan du vælge imellem at købe de originale poser fra producenten af din støvsuger, eller du kan vælge at købe uoriginale poser. Hvis du vælger at købe en støvsugerpose, som kommer fra en anden producent end støvsugeren, så er det vigtigt at vælge en pose, hvor du ved, at kvaliteten er i orden. Hvis du vælger en støvsugerpose hos SikkerhedsGiganten, kan du være sikker på, at de støvsugerposer, du køber, er af god kvalitet, uanset om de er originale eller uoriginale.

Mangler du støvsugerposer til din støvsuger, så køb støvsugerposer her hos SikkerhedsGiganten, hvor du finder et bredt udvalg af støvsugerposer i høj kvalitet, der passer til langt de fleste modeller af støvsugere, for eksempel fra producenter som Nilfisk, Electrolux, Siemens og mange andre.