Såler til almindelige sneakers

Sundhed er et vidt begreb. Det strækker sig fra alt til mentalt helbred til fysiske skavanker. Men alle de små ting i vores krop og sind er med til at beskrive vores sundhed. Afhængig af hvem du spørger, vil man få forskellige svar på, hvad der kan bidrage til god sundhed. Spørger man en psykolog, vil han eller hun formentlig mene, at din mentale sundhed er definerende for din generelle trivsel og samlede sundhed. En ortopæd vil formentlig tale for, at hvis du vil være sund, må du tage dig af de skavanker, som du har i fødderne. For oplever du smerter på grund af dine fødder, vil din generelle sundhed falde. 

 

Ortopædisk råd til sundhed

En ortopæd vil formentlig mene, at du bør tage dig bedre af dine fødder. De fleste vil opdage, at de går og har skader på baggrund af dårlig behandling af deres fødder. Mange har nemlig forskellige små bygningsfejl, som påvirker hele kroppen. Hvis man tager til ortopæd, vil man kunne få foretaget en teknologisk undersøgelse, som måler trykket forskellige steder på fødderne. Andre undersøgelser kan vise, at rygsmerterne egentlig skyldes, at der er forskellige længder ben og derfor belastes ryggen ulige. Hertil vil en ortopæd kunne hjælpe med at designe såler, så smerterne kan mindskes. Mange er faktisk klar over, at de har en eller anden bygningsfejl, men mange gør ikke noget ved det. Det skyldes i høj grad, at mange er af den opfattelse, at det bliver en dyr omgang. At få lavet såler er både dyrt og upraktisk. Men i virkeligheden er det ikke sådan. Det er muligt at få lavet såler, som passer ned i næsten alle sneakers. Du skal altså ikke gå på kompromis med dit valg af sneakers, fordi du skal have en speciallavet sål i. Du kan altså fortsat opretholde din personlige præferencer indenfor sneakers. 

 

Samtidig er det muligt at få tilskud til såler til dine sneakers, hvis du er medlem af diverse forsikringsselskaber. På den måde kan du altså få de rigtige såler til dine fødder, samtidig med at du kan bruge de sneakers, som du allerede har, og ikke er bundet til at købe specialsko i fremtiden. 

 

Sål i sneakers i stedet for speciallavede sko

Tidligere blev der lavet speciallavede sko, hvis man eksempelvis havde forskellige længder ben. I dag er det muligt at få lavet en sål til dine almindelige sneakers. Det betyder både, at du ikke behøver at købe dyre speciallavede sko. Men det betyder også, at det ikke er synligt for alle omkring dig, at du har dette lille handicap. Det bliver ikke udstillet, men er en diskret måde at afhjælpe smerter i fødder, ben og ryg.