OM OS

Vi forbinder mennesker digitalt

INOPI løser såvel strategiske som daglige IT-opgaver, der gør en forskel for vores kunders forretning.
Vi fokuserer på at forbinde mennesker digitalt – medarbejdere, kunder, borgere og IT-systemer.

BoardPlace - det digitale værktøj til bestyrelsen

BoardPlace er et digitalt produkt vi har udviklet til den samarbejdende og digitale bestyrelse. Hold bedre bestyrelsesmøder og få overblik over alle dokumenter, vedtægter, arbejdsopgaver, møder m.m. Læs mere på boardplace.dk

Samarbejde

Vi har et tæt og involverende samarbejde med vores kunders ledelse og medarbejdere, og vi arbejder ud fra den grundlæggende ide, at vores løsninger skal bidrage til at udvikle og styrke de relationer, som har betydning for vores kunder.

Integrer Netværk Organisation Proces og Information = INOPI

Vores kompetencer

Tilsammen udgør medarbejderne i INOPI et stærkt hold, når det handler om at forbinde mennesker digitalt.

Hos INOPI kan du møde medarbejdere, der har opbygget deres kompetencer fra ledende stillinger i store salgs- og konsulentvirksomheder, til meget erfarne programmører og systemadministratorer.

Vores mission

Som rådgiver og innovator vil INOPI optimere interne og eksterne forretningsprocesser ved brug af informationsteknologi.
Fokus vil være på geografisk uafhængighed og data som fælles ressource, med det mål at levere en værdiskabende informationskultur for virksomheden og dens relationer.

Vi gør en forskel

BEHOVSAFDÆKNING

Hvilke udfordringer er der konkret? Hvilke overvejelser og forbedringer kan der tages højde for i forbindelse med forandringerne eller implementering af en løsning? Lad INOPIs specialiser hjælpe med at afdække de forretningsprocesser, der bliver berørt af en øget digitalisering.

 

DEN RIGTIGE LØSNING

Invitér INOPI til en dialog om behov, krav og forventninger til et system. Med vores mange års erfaring og en solid partnerkreds til at levere fundamentet for vores løsninger, er udgangspunktet godt for en løsning mange år fremad. Vi supplerer jeres infrastruktur og de arbejdsopgaver, der er defineret, ligesom vi ofte finder flere digitale fordele i samarbejdet.

SUPPORT

På vores standard løsninger kan I altid sikre jer hjælp både i opstart og i fremtiden. Med en supportaftale er der responstidsgaranti på kritiske fejl. Hvis du allerede har en løsning, men mangler den rigtige samarbejdspartner til at supportere jer, så kontakt os og hør om ikke vi kan hjælpe dig.