NYHED: Vi anbefaler at du investerer i et par blue light briller

I dag bruger danskerne utroligt meget af deres tid foran en skærm, og det kræver meget af vores øjne. Uanset om der er tale om en computerskærm, fladskærm eller skærmen på din smartphone, arbejder dine øjne på højtryk, når de konstant bliver udsat for det blå lys.

Du kan dog heldigvis slippe for mange af bivirkningerne ved det blå lys og beskytte dit syn, hvis du investerer i et sæt blue light briller. Læs her, hvad er blue light briller er, og hvorfor anbefalingen ”beskyt dit syn” er så vigtig at tage til sig.

Beskyt dit syn med blue light briller

Anbefalingen ”beskyt dit syn” kommer af, at det blå lys fra vores skærme har vist sig at have mange negative bivirkninger. Når du konstant udsætter dine øjne for blue light, lægger du meget stress på øjnene og de bagvedliggende systemer. Studier har vist, at blue light blandt andet påvirker din søvnrytme, din evne til at koncentrere dig og din risiko for at udvikle kroniske sygdomme og livsstilsygdomme.

Briller mod blåt lys er designet til at filtrere det blå lys fra, når du kigger ind i en skærm. En blue light brille ligner en helt almindelig læsebrille, men der er ikke nødvendigvis nogen styrke i. Du ser derfor helt normalt gennem blue light briller, samtidig med at dine øjne skærmes mod det blå lys.

Beskyt Dit Syn hjælper dig godt på vej

Der er ikke nogen ulemper ved at bære blue light briller af høj kvalitet, og du kan nemt finde gode danske leverandører af blue light briller. Du kan for eksempel invester i et par blue light briller fra Beskyt Dit Syn her. Beskyt Dit Syn er blandt Danmarks mest populære webshops inden for blue light briller, og virksomhedens mål er at hjælpe danskerne med at investere i deres helbred.