NovaSolar Service: Allerede 5.000 kunder har sagt ja

Hvis du har en varmepumpe med mere end 1 kg kølevæske, er det lovpligtigt med et årligt varmepumpe eftersyn, og det gælder for langt de fleste varmepumper i Danmark. Leder du efter en kompetent udbyder af varmepumpe eftersyn, så kan NovaSolar Service hjælpe dig – og mere end 5000 kunder har allerede takket ja til deres tilbud.

NovaSolar Service kan minde dig om varmepumpe eftersyn

Nogle gange kan det være svært at huske på alle de praktiske ting, og et varmepumpe eftersyn kommer helt sikkert i den kategori. Derfor har NovaSolar Service gjort det nemt for dig med deres serviceaftale til varmepumper, for opretter du dig hos dem, ringer de til dig, når det igen er tid til et varmepumpe eftersyn. Der er ingen binding, så hvis du gerne vil stoppe aftalen, så melder du dig bare fra igen.

Det er super nemt at oprette din serviceaftale hos NovaSolar Service, da du bare skal skrive dig op på deres hjemmeside novasolar-service.dk. Der kan du let skrive ind, hvornår det passer dig at blive ringet op, og så ringer de op til dig senest hverdagen efter, så I kan aftale et tidspunkt, der passer. Hvis det er svært at finde et tidspunkt, kan du også lægge en nøgle ud til NovaSolar, og så tager de sig af dit varmepumpe eftersyn, selvom du ikke er hjemme. Nemmere bliver det faktisk ikke, og derfor har 5000 danskere allerede fået varmepumpe eftersyn hos NovaSolar Service.

Er der et akut problem med din varmepumpe, rykker de også ud med det samme, og de er landsdækkende, så de kan hurtigt være hos dig. De rykker også ud i weekender og på helligdage, hvis det skulle blive nødvendigt.

Lad være at betale overpris for varmepumpe eftersyn

Der findes selvfølgelig udbydere af varmepumpe eftersyn, der tager overpris for service. Men det er fjollet at betale overpris, når du helt sikkert kan bruge dine penge på andre sjovere ting, så det er rent spild. NovaSolar Service har Danmarks billigste varmepumpe eftersyn både til luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, så uanset hvilken løsning du har i dit hjem, kan de sagtens hjælpe dig.

NovaSolar Service sparer dig penge i det lange løb

En varmepumpe er typisk en meget energieffektiv løsning, der sparer dig en del penge i forhold til elvarme eller olie- eller gasfyr. Men får din varmepumpe ikke service i årenes løb, bliver den mindre effektiv og kommer til at koste dig flere penge. For eksempel kan en luft til luft varmepumpe, der ikke har fået varmepumpe eftersyn, faktisk miste op til 60% af effektiviteten gennem årene, og det betyder også, at din varmeregning langsomt bliver dyrere og dyrere. Med Danmarks billigste varmepumpe eftersyn hos NovaSolar Service kan du altså spare endnu flere penge i det lange løb, så du får plads i budgettet til det, der er vigtigt. Vil du læse mere om, hvad du får i et varmepumpe eftersyn hos NovaSolar Service, kan du finde alle informationer på deres hjemmeside novasolar-service.dk.