Når de nye døre skal være helt i top, så vælg NorDan

Når man enten er godt i gang med det storstilede renoveringsprojekt på huset, eller når du er i gang med at planlægge det længe ventede nybyggeri, som skal skabe de trygge rammer for familien i lang tid fremover, har du selvfølgelig en ambition om at vælge de bedste materialer, der samtidigt sikrer det perfekte udtryk til dit hus.

Æstetikken og arkitekturen ønsker du helt sikkert skal være i top. Døre, vinduer og alle de andre elementer på huset og dets facade, skal selvfølgelig gerne falde i hak med det øvrige udtryk, som huset har. Måske er det af ældre dato og emmer af sjæl, takket være dets mange små detaljer og krummelurer. Måske er det et nyere byggeri, som står knivskarpt med et moderne design, og hvor tidens tand endnu ikke har fået sat sit aftryk. Hvad end der måtte være tilfældet, bør dit produkt- og materialevalg stemme overens med det.

Ud over det rent æstetiske, er der selvfølgelig også grundige overvejelser at gøre sig, når det kommer til effektiviteten og funktionaliteten. Dørene i dit hus er et sted, hvor du uden tvivl skal gøre alt for at ramme rigtigt. Det er som bekendt ikke husets døre, du regner med at skulle udskifte hvert andet år eller lignende.

Dørene i en facade repræsenterer i sagens natur nogle store huller i byggeriet, og det er særligt her, hvor der potentielt bliver spildt en masse energi, hvis materialevalget ikke har været godt nok. En god ting for gråspurvene udenfor, men bestemt en dårlig ting for din pengepung, klimaet og selvfølgelig dine forfrosne tær. Derfor vil du gerne have døre, der holder kulden for døren, og varmen indenfor.

Men hvor går man så hen for at finde de rette byggeelementer, i dette tilfælde dørene, der skal installeres i dit hus?

Der findes et norsk firma, der er grundlagt for over 100 år siden – faktisk af en dansk immigrant – og som fremstiller døre og vinduer i en rigtig god kvalitet. Navnet er NorDan, og som et mindre kuriosum etablerede NorDan sig faktisk for nyligt i Danmark, hvilket betyder, at virksomheden nu er til stede i hele Skandinavien, samt Litauen og Polen. Totalt beskæftiger NorDan over 2.200 medarbejdere.

Dørene fra NorDan egner sig som terrassedøre med store rudepartier, der lukker en masse dejligt dagslys ind i dit hjem. Linjerne er minimalistiske og enkle, i bedste skandinaviske stil. Ikke nok med det, så er egenskaberne i dørene fra NorDan også i top, derfor er de altså et sikkert valg for dig, der skal have nye døre i dit hjem.

Ud over terrassedøre, tilbyder NorDan også at levere skydedøre i forskellige størrelser, og således er der altså mange muligheder for at på et NorDan-produkt integreret i dit hus. Et valg du med sikkerhed ikke vil fortryde.