Leasing af bil: De 4 primære fordele

Hvis du har overvejet at lease en bil, så er du bestemt ikke den eneste. Leasing vinder mere og mere frem i Danmark, og er du i tvivl om, om det er noget for dig, så kan du her læse de 4 primære fordele til, at danskere i højere og højere grad vælger leasing.

1. Leasing giver fuldt overblik over økonomien

Med et dyrt billån er det ikke kun afbetalinger på lånet, der skal betales hver måned, for ind imellem er der også udgifter til reparationer, service, dækskifte osv., og det kan variere meget i pris og give slemme overraskelser. Men kigger du på leasing, kan du for eksempel vælge operationel leasing, hvor du blot skal betale en udbetaling til at starte med og derefter et månedligt beløb, der dækker reparationer, service og afhængigt af din udbyder også for eksempel vejhjælp, dækskifte, med mere. Leasing kan altså give dig fuldt overblik over økonomien, for du ved præcis, hvad bilen koster hver måned.

2. Få din drømmebil med leasing

Leasing er også en smart måde at få lov til at køre i den bil, som du drømmer om. Leasing er nemlig ikke ligeså dyrt som at købe bilen og eje den selv, fordi du egentlig bare køber retten til at køre i bilen i en periode. Du skal derfor ikke ud og tage et dyrt billån, og du kan nøjes med at betale et fast beløb hver måned for at køre i bilen. Det kan derfor blive nemmere for dig at lease den SUV, du drømmer om, eller en frisk sportsvogn.

3. Leasing er lig med fleksibilitet

Ændrer dine behov for transportmidler sig ofte, kan leasing også være en god løsning for dig. Med leasing er du nemlig ikke bundet til bilen for en lang årrække, da en leasingaftale typisk løber over 2-3 år. Derfor kan du nemt skifte din bil ud efter behov. Du kan også vælge sæsonleasing, der giver dig ekstra fleksibilitet, da du kan lease en bil på sæsonbasis. Vil du for eksempel gerne køre i én bil om sommeren og en anden om vinteren, kan sæsonleasing være løsningen, da du kun betaler for den bil, du kører i den pågældende sæson.

4. Tilpas leasing til dine behov

Endnu en fordel ved leasing er, at du faktisk kan tilpasse det efter dine behov. Der er nemlig mange måder at lease på, så du kan vælge den løsning, der passer bedst ind i dit liv og dine præferencer. Hos Agilease er de specialiserede i at lave leasingaftaler, der er skræddersyet til den individuelle kunde, så du kan få en aftale, der matcher det, du har brug for. Du kan læse mere om Agilease på deres side agilease.dk, hvor du også kan læse mere om leasing af bil generelt. På siden finder du også et stort udvalg af premiumbiler til leasing, og kan du ikke finde den model, som du drømmer om, kan Agilease også hjælpe dig med at få den hjem.