Kender du indholdet af din øl?

Der er rigtig sund fornuft i at kende indholdet af de fødevarer vi indtager. Det er ikke kun når det kommer til øl der er fornuftigt. Hvor tit står du og kigger på indholdet når du køber en given fødevare? Der er alt for mange der ikke har en sund interesse i hvordan ting er fremstillet. Hvis du tager en kogebog, så står det angivet der i hvordan man laver de helt klassiske fødevarer. Hvis du sammenligner der med en fødevare du køber i den pågældende kategori, så kan man blive meget overrasket over det indhold der er i.

Folk har ikke tid selv

Mange har i dag fået en hverdag skruet sammen sådan, at de ikke har tid til at fremstille forskellige fødevare selv mere. Vi har travlt på arbejdet, og når vi så kommer hjem, så har vi måske også kone og børn der skal have noget opmærksomhed. Vi har derfor ikke det overskud der skal til, for selv at producerer vores egne fødevare mere – Det skal være let, hurtigt og billigt.

Jeg brygger selv øl

Jeg er gået lidt den anden vej. Jeg er selv begyndt at brygge øl. Det kan godt være det tager længere tid på den måde, men når jeg brygger stresser jeg af på en helt anden måde end jeg gør med andre ting. Når man selv brygger sin egen øl, så ved man også 100% hvad den indeholder. En øl bør ikke indeholde mere end 4 ingredienser og hvis den gør det sted hvor du handler øl, så skal du lige tænke dig lidt om. En øl skal ikke indeholde mere end malt, humle ølgær og vand. 

Hvordan kom jeg i gang med ølbrygning

Jeg sad en aften da resten af familie var gået i seng og fik mig en stille øl. Her var det jeg kom til at læse hvad der var i den øl jeg drak, og jeg kunne ikke helt får det til at passe sammen med hvad jeg mente der skulle være i en øl. Jeg fik herefter den tanke, om ikke det skulle være muligt at brygge sin egen øl. Det viste sig efter en kort søgning på nettet, at hjemmesiden https://box2brew.dk/ sælger alle de ting du skal bruge for at komme i gang. De har både brygudstyr og de råvarer du skal have fat i for at komme i gang. Jeg fik bestilt mine ting og efter kort tid var jeg i gang med at brygge min egen først øl. Det var en helt fantastisk fornemmelse at komme i gang med, og nu ved jeg 100% hvad der er i min øl, for det der bliver tilsat er mit valg, og ikke bare fordi det er en billigere måde at fremstille øl på.