Implementering af IT

5% sparet i tid gav 1 mio. kr.
”Både i projektforløbet og efter et års arbejde med GoPro spurgte vi medarbejdere og chefer i de enkelte afdelinger om, hvor meget tid de mente, at de sparede med løsningen. Resultatet var godt 5 %, og når vi regnede det om til penge, gav det en lille million kroner.”

Nordisk Copyright Bureau

Bedre processer
“Et vigtigt aspekt af løsningen har været, at designe brugerfladerne så de afspejler brugernes daglige processer. Men omvendt skal systemet ikke kun understøtte eksisterende processer, det skal være med til at indføre nye og bedre måder at arbejde på.”

De Forenede Dampvaskerier

God dataintegration
“Gennem integration med ERP-systemet kan de medarbejdere, der behandler tilbud, nu hente alle relevante dokumenter frem med få klik. Dermed har de alle tekniske specifikationer, mål og materialebeskrivelser samt al korrespondance til rådighed.”

Trelleborg Sealing Solutions

Vi hjælper virksomheder med at skabe bedre arbejdsgange

Vi fjerner spildtid og skaber genveje til information, integreret i de eksisterende systemer. Det gør vi, fordi det løfter arbejdskvaliteten for den enkelte medarbejder – og giver værdi på bundlinjen.

Når vi kender jeres forretningsmål, udfordringer og de relevante arbejdsgange tager vi fat på implementeringen. Vi supplerer de eksisterende kompetencer i din virksomhed og i fællesskab sætter vi et team med jer, der sørger for at løsningen kommer i mål.

Eksempler på Implementering:

  • Vi tilpasser software og organisation til hinanden
  • Større projektforløb med system- eller dataintegration
  • Migrering af data fra system til system

Digitalisering er et middel til at løfte din virksomhed mod sine mål.

Skal vi drikke en kop kaffe sammen?

Kontakt os