Hvorfor bruge et HEPA filter i støvsuger? 3 fordele

Støvsugeren er blevet et uundværligt redskab i den ugentlige – og daglige rengøring. Langt de fleste har en støvsuger stående derhjemme i rengøringsskabet, som flittigt benyttes til at fjerne støv og snavs fra hjemmets gulve og møbler. Ved de fleste moderne støvsugere, er det muligt at benytte et HEPA filter. Et HEPA filter – som står for High Efficiency Particulate Air – er et særligt filter, som filtrerer den luft, som støvsugeren udstøder.

Netop et HEPA filter er der mange gode grunde til at benytte, og i artiklen her er samlet 3 af dem. Læs med, og find ud af hvorfor du bør bruge et filter i din støvsuger.

Få ren luft i hjemmet, når du bruger HEPA filter

Hvad enten du er støvallergiker eller ej, er det vigtigt at have ren og frisk luft i hjemmet. Når du støvsuger, fjerner du det støv, som har lagt sig på gulve og flader i hjemmet. Og anvender du en støvsuger med et HEPA filter, vil den luft, som støvsugeren blæser tilbage ud i rummet, være ren og fri for små støvpartikler.

Det er let at få øje på nullermænd og støv på gulvet, når solen skinner direkte ind. Men det støv, som virkelig kan være til gene for allergikere, er desværre ikke så let at spotte. Mikroskopiske generende støvpartikler, som en klassisk støvsuger ikke opfanger, kan en støvsuger med et HEPA filter filtrere fra. Ønsker du ren og allergivenlig luft i dit hjem, er det derfor en rigtig god idé at anvende HEPA filter i din støvsuger.

Forbedret sugeevne med HEPA filter

De fleste mennesker trives bedst i et rent hjem? Har du det også sådan, er et HEPA filter et rigtigt godt køb. Du får en bedre luftkvalitet – og også et fysisk renere hjem. Når du anvender et HEPA filter med din støvsuger, forbedrer du støvsugerens sugeevne. Du vil mærke hvordan rengøringen synes lettere, og hvordan din støvsuger lettere får fjernet nullermænd og det fine støvlag, som lægger sig på alle flader.

Med et HEPA filter bliver din rengøring mere effektiv, og dit hjem vil føles renere. Du bruger mindre tid på at svinge støvsugeren, og kan samtidig nyde et rent og støvfrit hjem.

HEPA filter beskytter støvsugerens motor

Et HEPA filter sikrer altså et støvfrit hjem og en støvsuger med en bedre sugeevne. Men udover at forbedre luftkvaliteten og sikre et renere hjem, er et filter også med til at passe godt på din støvsuger. Filteret beskytter støvsugerens motor mod de mikroskopiske støvpartikler, som den sorterer fra. Det betyder, at et HEPA filter forlænger støvsugerens levetid – og derfor er med til at spare dig penge på den lange bane.

Der er altså gode grunde til at investere i HEPA filtre. Og til den billige pris du finder HEPA filtre til på Stoevsugerposen.dk, skal du bestemt ikke holde dig tilbage fra at sikre dig god luftkvalitet allerede i dag. Se udvalget af HEPA filtre her, og find det filter, som passer til din støvsuger.