Hvad er WordPress, og hvordan hjælper det dig og din hjemmeside?

WordPress er en software der giver adgang til brugeren, så han/hun kan håndtere den ønskede hjemmesides indhold. WordPress’ funktion går også under initialerne CMS, bedre kendt som content management system. WordPress bliver brugt til at vedligeholde hjemmesiden for dig, så du kan gøre brug af hjemmesiden, uden at skulle tænke over opdateringer og beskyttelse.

Hvad hjælper WordPress din hjemmeside med?

Alt, hvad der skal være i top på en hjemmeside, lige fra opdateringer og hackerangreb, til backup. Skulle der f.eks. ske noget uforudset med din hjemmeside, vil der altid være support at hente, og du skal derfor ikke stå med hele kattepinen selv – med andre ord, så har du nogle på hånden at dele dine bekymringer med, men også til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude, eller hvis du ganske enkelt bare ikke er den hurtigste gazelle på savannen, hvad angår IT. Og bare rolig, det vil ikke koste dig dyrt at have styr på din hjemmeside via WordPress.

Hvad med din hjemmesides design?

Hvis du får brug for en wordpress hjemmeside, så klik efter hjælp. Uanset om det er en hjemmeside, app eller blog, så er der hjælp at hente. Du er med til at designe din egen hjemmeside, og får det altså præcist som du vil have det. Som du sikkert kender det fra yderst avancerede hjemmesider, så kan det være en god idé at gøre hjemmesiden så brugervenlig som overhovedet muligt. Forsøg derfor i første omgang, ikke at gøre den alt for teknisk i forhold til dens målgruppe. Derudover betyder det meget, hvordan førstehåndsindtrykket bliver præsenteret, når nogen første gang klikker ind på din hjemmeside.

En god hjemmeside er vigtig

Ligesom til en jobsamtale, så er førstehåndsindtrykket det vigtigste, så når nogen klikker ind på din hjemmeside, betyder deres mening omkring designet meget. Hvis det virker for sjusket eller rodet, vil en bruger hurtigt klikke sig ud og forsøge sig med en anden hjemmeside. De udvalgte farver spiller derfor en virkelig vigtig faktor, når der skal designes, da farver fremtvinger følelser og humør ved den enkelte. F.eks. er der mange hjemmesider, der bruger farven hvid til deres designs, fordi det giver en følelse af balance, enkelthed og renlighed, imens en datinghjemmeside ville gøre brug af farver som rød og lilla, da det giver en følelse af lidenskab og romantik. Hvad skal din hjemmeside mon symbolisere?