Hos Skagen Clothing, har de særligt fokus på den mentale sundhed

Hvad er sundhed egentlig? Sundhed har længe blot være fokuseret på at spise sundt og holde sig aktiv. Og ja, det er naturligvis særdeles vigtigt, men særligt er der også blevet kastet lys på den mentale sundhed. Det er nu ikke blot den fysiske form, som skal være i top og skal vedligeholdes. Nu er det i høj grad også den mentale form. 

Det er altså oppe i tiden, at diskutere hvad sundhed egentlig er. Men ganske enkelt er det jo blot, at man har det godt i sin egen krop. Det er i hvert fald sådan det burde være. 

 

Særligt i den tid vi alle lever i, kan det være ekstra svært at have det helt godt med sig selv. Der er hele tiden nye standarder der skal leves op til. Utallige forventninger som hele tiden skal stræbes efter at opnås. Alle disse ting er svære at nå, og de skal heller ikke nås. For i virkelighed er det vel egentlig de færreste, som kan sige at de lever op til alle idealerne. Men mindre kan jo som bekendt også gøre det. 

 

En stor faktor i det med at have en god mental sundhed, som vil gøre dig klar til at møde verden, er især beklædning. Og dermed også hvordan du har det i det tøj du bærer hver dag. Hvis du ikke har det godt i hovedet, så vil du heller ikke have det godt i hverdagen. 

Hos Skagen Clothing kender de netop vigtigheden bag behageligt tøj, og ved hvor vigtigt det er at have det komfortabelt i sin krop. 

 

For mange, og i særdeleshed for piger, er der særpræget fokus på udseende. Selvom det trods alt til dels, er på retur med tidens seneste strømninger, så vil det ofte være pigerne der holdes øje med og bedømmes. Da Skagen Clothing for første gang designede hørbukser til piger, var det særligt denne problemstilling der var in mente. Her har udviklingen af designet bag lavtaljede hørbukser til damer, haft fokus på pasformen. Og her landede hørbukserne netop på den lavtaljede model. 

 

De lavtaljede hørbukser til kvinder, er til alle dem som ikke ønsker at udseendet, skal gå ud over komforten. Hørbukserne, er som navnet bekendt lavet i hør. Her hvor materialet, er særligt kendt for at give ekstra komfort og føles ekstra blød mod huden i forhold til mange andre materialer. 

Men valget på den lavtaljede model faldt, da denne på baggrund af pasformen falder naturligt på hoften. Hørbukserne sætter sig, der hvor det er mest naturligt for din krop. 

Tøj er en yderst væsentlig del af ens hverdag, og hvis der er noget der ikke virker for en, så må man tage konsekvensen og vælge en anden vej. Hvis du har det behageligt i dit tøj, så følger selvtilliden oftest også med. 

 

Ligesom, hvis man ikke har det godt det sted man er, og at man i så fald, skal skifte det ud. Så skal man ligeledes gøre det med sit tøj. Hvis det ikke passer længere, så skal det skiftes ud. For oftest kan det frem for, måske at være en motivation, i stedet være en konstant forstyrrelse. Skagen Clothing har udviklet hørbukser, som alle kvinder skal kunne have det behageligt i. Ikke mindst, fordi materialet som hørbukserne er lavet i er behageligt, men desuden fordi pasformen er lavet til at passe til så mange kroppe som muligt. Det gør at du ikke skal blive skuffet over, at hørbukserne nu ikke sidder som de skulle og dermed forværre den mentale sundhed. Derimod skal du glæde dig over, at selvom hørbukserne måske ikke sidder ens på alle, så er de lavet så de sidder helt som de skal på dig.