Højseng eller mellemhøjseng? Sådan vælger du den rette

Er du ved at indrette et børneværelse, så skal du overveje mange forskellige ting i forhold til, hvilke møbler du sætter ind, så værelset bliver indrettet på en måde, som passer til dit barn og dets ønsker. Vakler du mellem at vælge enten en højseng eller en mellemhøjseng, så får du her nogle bud på, hvordan du vælger den rigtige.

En højseng giver et ekstra rum til dit barn under sengen

En seng i et børneværelse er ikke bare en seng. En seng kan nemlig være centrum for mange forskellige lege, hvor den i dit barns fantasi kan være alt fra en junglehytte til en tidsmaskine, og derfor er det en god idé at vælge en seng, der kan hjælpe til i legen på børneværelset. En højseng giver rigtig mange muligheder for at indrette børneværelset, så det kan sætte gang i masser af fantasi og leg hos dit barn. Med en højseng får du løftet sengen fra gulvet, og det kan give et ekstra rum under sengen, som kan bruges som hule, bordplads, læsekrog eller meget andet.

Når du leder efter en højseng, skal du blandt andet kigge på udformningen af sengen, så du vælger en højseng, der passer til det, som den skal bruges til. Det er også en god idé at vælge en seng, der er i god kvalitet, så den kan holde til den leg, der foregår på et børneværelse.

Har du brug for ekstra opbevaring, er en mellemhøjseng smart

Er du ikke helt til en højseng, så kan du også vælge en mellemhøjseng, der er smart i forhold til, at rummet under sengen kan bruges som ekstra opbevaringsplads. Der er nemlig plads under en mellemhøjseng til for eksempel at stille kasser med legesager eller andet, men pladsen kan også bruges som en lille hyggekrog, hvor du kan have nogle gode stunder med dit barn.

En mellemhøjseng kan fås i mange forskellige modeller, og du kan let dekorere en mellemhøjseng med forskelligt tilbehør, så den passer ind i et tema, som vil gøre dit barn glad og danne grobund for god brug af fantasi. Når du skal vælge en mellemhøjseng, skal du selvfølgelig også vælge en seng i god kvalitet, som kan holde i mange år.

LIFETIME Kidsrooms’ højsenge og mellemhøjsenge inspirerer til leg

Hvis du gerne vil se på en højseng eller en mellemhøjseng i god kvalitet, kan du kigge hos LIFETIME Kidsrooms, der har produceret træmøbler i Danmark gennem mange år. Deres produktion er bæredygtig, og møblernes enkelthed passer ind i indretningen med skandinavisk minimalisme. Samtidig er mange af deres senge lavet, så de kan være fundamentet for leg – for eksempel med en højseng formet som en hytte eller en mellemhøjseng med en trappestige. Lige her på deres hjemmeside lifetimekidsrooms.dk kan du se på højsenge, hvor du også finder inspiration til indretning med højseng. På siden kan du også se mellemhøjsenge fra LIFETIME Kidsrooms, samt masser af tilbehør, der kan gøre børneværelset til en hyggelig verden af leg og eventyr.