Filterlageret satser på bæredygtige papfiltre

Hvis man bor i et hjem med ventilationsanlæg, er det vigtigt at udskifte ventilationsfilteret i anlægget, så der altid er opretholdt et sundt indeklima i hjemmet. For pollenallergikere kan et indelukket og ufiltreret hjem nemlig lede til flere pollentilfælde især under pollensæsonen, hvilket ikke gør eksistensen som allergiker særlig rar. Med et ventilationsanlæg kan man filtrere alt uønsket fra, så det ikke kommer ind i huset, men det kræver også at man skal være opmærksom på og huske at skifte filtret så ofte som muligt.

Bæredygtighed i hjemmet

Nu er der mere end nogensinde før fokus på klimaet og hvordan visse materialer vi gør brug af i hverdagen kan påvirke miljøet på en positiv eller negativ måde. Flere og flere kigger de ting de bruger mest i hverdagen efter i sømmene for at gøre dem mere grønne og bæredygtige. Hvis man er bevidst om klimaet og gerne vil inkorporere flere bæredygtige materialer i sin hverdag, kan man minsandten også købe bæredygtige filtre, der kan sættes i ventilationsanlægget i stedet for de almindelige. Se det store udvalg af filtre til ventilationsanlæg fra mærker du kender på filterlageret.dk.

Hold pollen ude

Som pollenallergiker eller forældre til en pollenallergiker er det ekstremt vigtigt at gøre livet så let som muligt under den ellers besværlige pollensæson. Der er mange ting man umiddelbart kan gøre som for eksempel at tage medicin og ekstra mange brusebade, men man kan også gøre sig nogle investeringer, som for eksempel et ventilationsanlæg, der filtrerer pollen ud og ren luft ind. Det forholder sig nemlig sådan at hvis man blot åbner vinduet vil man lukke en masse uønsket pollen ind samtidig med den friske luft, hvilket er meget uheldig for allergikeren. Det vil kun forlænge pinen i foråret og sommeren hvor pollen hersker!

Et sundt indeklima

Selvom mange måske tager det for givet i hverdagen, er et sundt indeklima er ikke blot belejligt for pollenallergikeren, men også for andre ikke-allergikere. Ventilationsanlægget er måske ikke lige det man altid har i tankerne og det kan lede til at man helt glemmer at skifte filtrene ud, hvilket i sidste ende leder til et usundt indeklima. Et usundt indeklima kan fremme væksten af skimmelsvamp og andet uønsket i hjemmet, hvilket kan lede til at man skal bruge mange penge og meget tid på at få det fjernet. I sidste ende kan det forårsage varige vejrtrækningsproblemer og alvorlige sygdomme, hvis der ikke bliver grebet fat om problemet tidligt.