Fem hjemmesider til at følge international politik

International politik kan være et forvirrende emne at følge. Der er så mange forskellige aktører, alliancer og traktater, at det er svært at holde styr på det hele. Derfor er det vigtigt at have nogle få pålidelige informationskilder, som kan hjælpe dig med at holde dig ajour med globale anliggender, hvis du ønsker at følge med i, hvad der sker i verden af international politik. Her er fem af de bedste websteder, der holder dig orienteret om international politik.

 

  1. BBC News – World Edition

BBC er en af de mest respekterede nyhedsorganisationer i verden, så det er ikke overraskende, at deres hjemmeside er et godt sted at få dit internationale politiske nyhedsfix. World Edition af deres hjemmeside indeholder historier fra hele verden, så du kan helt sikkert finde noget, der interesserer dig.

 

  1. Grænselandsportal.dk

Graenselandsportal.dk er et websted, der er dedikeret til at levere nyheder og analyser om internationale anliggender. De har et team af erfarne journalister, der leverer omfattende dækning af en lang række emner, fra den syriske borgerkrig til Brexit.

 

  1. Al Jazeera English

Al Jazeera English er et andet glimrende websted, hvor du kan finde information om international politik. De leverer en bred vifte af artikler og nyheder fra hele verden, og deres dækning er altid kritisk. Deres engelsksprogede websted indeholder historier fra hele verden med særligt fokus på Mellemøsten.

 

  1. The Economist 

The Economist er en anerkendt ugeavis, der dækker international politik i dybden. Deres hjemmeside indeholder en række artikler om aktuelle emner, samt interviews, debatter og baggrundsartikler om forskellige politiske begivenheder. Deres World News-sektion indeholder historier fra hele verden med vægt på økonomi og erhvervsliv.

 

  1. Politico

Politico er et websted, der dækker politik i USA, men deres Europa-sektion er også fremragende til at følge med i, hvad der sker på den anden side af dammen. De har et team af erfarne journalister med base i Bruxelles, som leverer en omfattende dækning af europæisk politik.  På deres hjemmeside kan du læse artikler om forskellige emner, bl.a. Ruslands rolle i verden, terrorisme og USA’s forhold til Kina.

 

Der er masser af gode websteder derude, der kan hjælpe dig med at holde dig opdateret om international politik. Uanset om du er interesseret i europæiske anliggender eller ønsker at vide, hvad der foregår i Mellemøsten, er der et websted derude, der kan imødekomme dine interesser. Så klik og begynd at udforske!