Få dit drømme sommerhus i Thy, Thisted med en byggegrund

Har du i løbet af de sidste mange måneder finkæmmet markedet for sommerhuse i jagten på det helt perfekte sommerhusområde uden at have det store held? Hvis svaret er ja, så bør du for alt i verden ikke give op endnu. Hvad med et sommerhus i Thy? Dette smukke naturområde er nemlig ganske unikt set i et dansk perspektiv. Læs videre her, og få 3 grunde til at Thy bør ligge allerøverst på listen, når der skal vælges byggegrund til dit nye sommerhus.

1. Vesterhavet er Danmarks svar på Hawaii

Nok en af de mest attraktive ting ved at vælge Thy som hjemsted for dit nye sommerhus er selvfølgelig, at du nu vil have Vesterhavet liggende lige ved siden af dørmåtten. F.eks. vil du ved at vælge en byggegrund i Nørre Vorupør nu i ro og mag kunne pakke strandtasken, og stille og roligt slentre ned på den nærliggende strand – der også går under det lidt mærkværdige navn Cold Hawaii. Dog vil det kun tage dig ganske få øjeblikke at se hvor Cold Hawaii får sit navn fra efter at du er ankommet til denne smukke kyststrækning. Cold Hawaii er nemlig en vaskeægte surferkoloni, hvilket først og fremmest skyldes de usædvanligt gode vindforhold og fremragende bølger i disse vande, der får den til at minde om en (lidt koldere) udgave af surferparadiset Hawaii. Derfor vil du finde alt den sol, strand og fantastisk badevand du drømmer om – uanset om du selv surfer eller måske blot har lyst til at se på.

2. Nationalpark Thy er det perfekte udflugtsmål

Ved at vælge et sommerhus i Thy, så vil du desuden også have rig mulighed for at besøge en af Danmarks smukkeste nationalparker. Her tænkes der naturligvis på Danmarks første nationalpark, der med sit unikke klithedelandskab ikke minder om nogen som helst andet nationalpark i kongeriget. Du vil nemlig finde alt fra idylliske søer, moser og kalkstensklipper til historiske anlæg med rødder helt tilbage til den tidlige stenalder. Desuden er Nationalpark Thy også hjemsted for unikt og varieret dyreliv, der i sig selv er rigelig grund til at aflægge området mindst ét besøg. Og ved at vælge en byggegrund tæt på nationalpark Thy i Nørre Vorupør, så vil du oven i købet ikke skulle køre langt for at gentage oplevelse igen og igen.

3. Fiskeridyl for alle pengene

Sidst men ikke mindst, så vil du med et sommerhus i Thy – og nærmere betegnet Nørre Vorupør – også befinde dig små 15 kilometer fra Klitmøller, der oser af vaskeægte fiskeridyl. Hvad med at tage en spadseretur langs dette fiskerlejes historiske lille havn, der tager sig allerbedst ud i selskab med en gammeldags isvaffel eller softice? Og efter endt gåtur, så kan du og din familie også gå på kulinarisk opdagelsesrejse på en byens lokale restauranter. F.eks. kan i på den populære restaurant Niels Juel prøve kræfter med det alt det bedste fra havet – alt sammen serveret med et vaskeægte thybo smil. Start rejsen til dit sommerhus i Thy her.