Erhvervsleasing: 5 fordele ved lease bil i erhverv

Har du en virksomhed, hvor du og eventuelt dine kollegaer ind imellem kører i bil, kan det være yderst fordelagtigt for jer at lave en aftale om erhvervsleasing i stedet for at købe bilerne. For eksempel kan du både få et skattefradrag og spare penge, men det er også fordelagtigt i forhold til fleksibilitet og udskiftning af biler. Læs mere om fordelene her.

1. Erhvervsleasing er fradragsberettiget

Når du vælger erhvervsleasing af en bil, kan du få fradrag for leasingydelsen. Det betyder altså, at der er store skattemæssige fordele ved at lave en aftale om erhvervsleasing fremfor at købe bilen til virksomheden. Dette er en mulighed, hvis bilen udelukkende bruges til erhverv.

2. Du kan køre i nye bilmodeller

Med erhvervsleasing kan du lease nyere bilmodeller, som du kan køre i, når du er på arbejde. Det betyder, at du kan køre rundt i biler med de nyeste funktioner, og som er mere brændstofeffektive, så det bliver en så bekvem og økonomisk fordelagtig aftale for dig. Det betyder også, at hvis du for eksempel besøger kunder eller andet, hvor du skal ud og repræsentere virksomheden, er du også sikker på, at du repræsenterer virksomheden på den måde, du helst vil. Hos Agilease kan du finde et bredt udvalg af kun let brugt premiumbiler, som du også kan erhvervslease.

3. Erhvervsleasing giver økonomisk overblik

Vælger du erhvervsleasing, kan du let danne dig et overblik over udgifterne til den bil eller de biler, du leaser. Med en aftale om erhvervsleasing skal du nemlig betale et fast månedligt beløb, og hvis du for eksempel vælger en aftale om operationel leasing, så skal du ikke betale for service og lignende. Du kan derfor lægge et skarpt budget, hvor du kender alle omkostningerne til bilen på forhånd.

4. Du skal ikke lave store udskrivninger på én gang

At købe en bil kan være en stor udgift, også når det er til erhverv, og det kan være svært at finde alle pengene på én gang. Med erhvervsleasing kan du slippe helt for at skulle af med mange penge på en enkelt gang og i stedet dele betalingen over, så du betaler på månedsbasis. Vælger du operationel erhvervsleasing, afleverer du blot bilen tilbage, når leasingaftalen er slut, men vælger du finansiel erhvervsleasing, hæfter du selv for restværdien på bilen efter leasingaftalens udløb, og du kan vælge selv at købe bilen.

5. Du får større fleksibilitet med erhvervsleasing

Med en leasingaftale binder du dig for en periode på for eksempel to eller tre år. Det betyder, at når leasingperioden er slut, kan du udskifte bilen til en nyere model eller en model, der minder om. Du kan også sæsonlease biler til erhverv, så du kan skifte køretøjer fra sommer til vinter, og du betaler kun for de måneder, du rent faktisk kører i bilen. Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder for erhvervsleasing på agilease.dk, hvor du også finder et bredt udvalg af premiumbiler, der kan leases til en god pris.

Posted in B2B