One K ridehjelme: Sikkerhed, komfort og design

En ridehjelm kan ikke undværes, og den skal først og fremmest have en høj sikkerhed. Men komfort og design er også vigtigt, og ikke alle brands formår at kombinere de tre ting, så det fungerer. Det gør One K, som laver ridehjelme med sikkerhed, komfort og design i fokus.

One K har sikkerheden i orden

Når du rider, er en ridehjelm alfa omega, fordi den kan passe på dit hoved, hvis uheldet skulle være ude. Derfor er det også vigtigt, at du har en ridehjelm, der har sikkerheden i orden, så du er sikker på, at dit hoved er intakt, hvis du falder af hesten og slår hovedet mod jorden. One K laver sikre ridehjelme, der består af et polycarbonat og et ABS-kompositindsprøjtestøbt ydre, og så har hjelmene en EPS-foring. Den foring sørger for mere stødabsorbering, så hjelmen er endnu mere sikker. Faktisk er One K’s ridehjelme så sikre, at de i tests scorer højere end de krav, der er til ridehjelme, så du er sikker på at få en hjelm, der er gennemarbejdet og holder til det, den skal.

Der er tænkt på rytteren i One K ridehjelme

Udover sikkerheden skal en ridehjelm også være komfortabel at have på. Det betyder, at pasformen skal være i orden, så hjelmen ikke generer dig eller gnaver og gør ondt, men det betyder også, at den skal have god ventilation, så den ikke bliver for varm, når du er afsted med din hest. One K ridehjelme har ventilationen i orden, så du føler dig tilpas, når du rider. Der er nemlig både ventilation foran, i siden og bagved, og der er sågar også ventilation ned langs midten, så du får den optimale luftgennemstrømning i hjelmen.

Selvom en ridehjelm er for din sikkerheds skyld, og den klart hører til de nødvendige ting, når du rider, så er det også vigtigt, at din ridehjelm har et design, som du kan lide. For synes du ikke, at din hjelm ser godt ud, så har du heller ikke ligeså meget lyst til at tage den på. One K er super dygtige til at designe hjelme, og de laver faktisk deres ridehjelme på en måde, så du kan udskifte forskellige komponenter, og på den måde er du med til at designe din egen hjelm, hvis du vil det.

Horsepartner har stort udvalg af ridehjelme fra One K

Har du lyst til at se lidt på, hvad One K ridehjelme kan, så kan du se ridehjelme fra One K her hos Horsepartner. De har et stort udvalg af forskellige hjelme, og de har derudover også masser af forskellige komponenter, så du selv kan bestemme, hvordan din hjelm ser ud med forskellige farver og andre dekorationer. Er du for eksempel til glimmer og glitter, så kan du finde det på horsepartner.dk, men der er også mere nedtonede og klassiske designs, hvis det er mere din stil. Bestiller du hos Horsepartner, kan du få leveret din nye One K ridehjelm i løbet af få dage.