Easy to smoke: E juice og E væske til enhver smag

Overvejer du at kvitte smøgerne til fordel for de noget mindre sundhedsskadelige e cigaretter? Eller er du allerede omvendt e cigaret fanatiker? Uanset hvilken af disse to grupper du hører til, så er der gode nyheder forude. Easy to smoke er nemlig din nye netforhandler af e juice og e væske på nettet. Her er 5 grunde hvorfor.

1. Priser der ikke kan matches

Easy to smoke har først og fremmest ingen udgifter forbundet med at betale for dyre butikslokaler. Dette betyder, at de kan tilbyde dig alle de bedste e væsker (fra f.eks. Feellife) til en betydeligt lavere pris end du vil finde i enhver fysisk forretning.

2. Stor bekvemmelighed

Ved at handle hos Easy to smoke, så sparer du desuden også dig selv for en masse hovedpine forbundet med evigt og altid at skulle trave ned til den lokale forhandler for at købe ny e juice. Det hele kan jo nemlig med nogle få klik klares derhjemme i lænestolen foran laptoppen. Tilføj blot dine yndlingsvæsker i indkøbskurven, betal de få penge som e væsken koster og hernæst slappe af og vente kort tid på din første forsendelse af e væske. En sådan grad af bekvemmelighed kombineret med de rigtigt gode priser finder du næppe hos mange fysiske forhandlere. Gå derfor på opdagelse i Easy to smokes store sortiment, og glæd dig så til pakken ankommer.

3. Mange smagsvarianter

Smagen er selvfølgelig en kæmpestor del af selve oplevelsen, når det kommer til e cigaretter og e væske. Heldigvis kan du finde et bredt udvalg af de mest populære og ikke mindst eksotiske smagsvarianter hos Easy to smoke. Du kan f.eks. vælge mellem alt fra klassisk American Blend tobakssmag fra Liqua , lækker lakridssmag fra Vapeson, Blå bolsjer fra Djuse, Skovbær fra Sundbygaard eller hele regnbuen med Rainbow Lollipop fra kvalitetsbrandet IVG. Og med gratis fragt, så kan det være vanskeligt ikke at prøve dem alle sammen. Heldigvis kan du med Easy to smokes selvblander løsning gøre netop dette. Du skal blot vælge en af deres spændende pakkeløsninger, og du vil nu kunne prøve kræfter med alle de mest eksotiske og innovative smagsvarianter. Se dem alle sammen hos Easy to smoke.

4. Nikotin til ethvert behov

Hos Easy to smoke kan du desuden også finde e juice med lige præcis det nikotinindhold som du er på udkig efter. Uanset om du er storryger eller blot er på udkig efter den gode smag, så finder du det uden problemer på deres let overskuelige hjemmeside. Vælg f.eks. et nikotinindhold på 18 mg hvis du hører til førstnævnte kategori, og 0 mg hvis du ikke føler behov for at tilføje nikotin til din oplevelse.

5. Alle lovkrav følges til punkt og prikke

Sidst men ikke mindst, så er du sikker på at alt sker i overensstemmelse med den seneste lovgivning når du handler hos Easy to smoke. På denne måde er du altid 100% sikker på, at du ikke ubevidst kommer til at indånde en masse skadelige giftstoffer.